Vi vill gärna ha nya medlemmar!

Om du är intresserad av Stenhuset, konst eller hantverk är du välkommen!

Det är naturligtvis roligt om du målar eller slöjdar själv, men du är lika välkommen att bara hjälpa till med utställningarna, i butiken och caféet några dagar per år. 

Det är vi medlemmar som ser till att Stenhuset håller öppet med utställningar och café med hembakat på helgerna under hela året. Om vi blir fler kan vi kanske hålla Stenhuset öppet flera dagar under sommarmånaderna.

Medlemsavgiften är 250 kr per år. Barn 50 kr. Eftersom vi även är med i SHR Sveriges hemslöjdsförening får medlemmar även deras rabatter. Vissa rabatter även som medlem i konstförening ansluten till Sveriges Konstföreningar, i år t.ex till Supermarket. Eftersom vi även är med i Sveriges konstföreningar får vi även 10 % rabatt på de konstfilmer som visas på Folkets husbiograferna och Elektra.

Som medlem deltar du bl.a. i vårt konstlotteri på årsmötet och får rabatt vid köp från externa utställare i Stenhuset. Om du målar eller slöjdar kan, du efter att fått sakerna godkända, lämna dem i butiken till försäljning.  Medlemmarna får också ställa ut i caféet.

 Varje år ordnar vi en medlemsresa.

Vi har bl.a besökt Karlstad och Lars Lerins Sandgrund, Avesta Art och Skulpturparken Ängelsberg, Jobs textiltryck i Dalarna, Liljevalchs och Nordiska muséet och Thielska galleriet, Gustavsberg och Grafikens hus i Mariefred, Artepelag. och augusti i fjol besökte vi Falun och Hedemora.

Tveka inte ...

kontakta oss för närmare upplysningar, personligen under Stenhusets öppettider eller ta kontakt med någon av kontaktpersonerna.

Ju fler vi är desto mer kan vi ha öppet....... länk till mer info  länk till medlemsanmälan att lämna in i Stenhuset

startsidan